A.s. zaterdag bindt MVV ’27 in Loosduinen de strijd aan tegen GDA. De Maaslanders lieten een prachtige reeks afgelopen week onderbreken bij SV Houtwijk en willen zeker laten zien dat dit een incident was. Daarentegen is GDA sinds begin december de weg wat kwijt door vier nederlagen op rij, waarbij driemaal met forse cijfers.
Een en ander houdt in dat MVV ’27 de opponent inmiddels voorbij gestreefd is in puntenaantal, ook al is het verschil slechts één punt.
Wellicht start Lourens van Rooijen weer in de basis na uit voorzorg ‘n wedstrijd te hebben toegekeken vanwege wat hamstringproblemen. Tevens heeft Jessy Zwaard weer zijn eerste minuten in het tweede elftal gemaakt en zou dus mogelijk óók kunnen starten.

Het duel aan de Madesteinweg 10 in Loosduinen start om 14.45uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van den Bos.