Tijdens de winterstop gaan we bij MVV ’27 weer een 4-tegen-4 –toernooi spelen voor de D,  E- en F-pupillen. Spelers moeten zich opgeven per team bestaande uit vier of vijf spelers. Zij hoeven niet uit hetzelfde MVV-team afkomstig te zijn. De D, E- en F-pupillen gaan uiteraard in hun eigen leeftijdscategorie spelen. Per team moet ook een begeleid(st)er worden opgegeven (MVV-trainer/MVV-leider/vader/moeder).

Het 4-tegen-4 toernooi wordt gespeeld op dinsdag 29 december van 09.00 uur tot 12.00 uur. Uiterlijk aanwezig 8.45 in kantine.

Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Onze kantine is gedurende deze 4-tegen-4 competitie geopend tot 12.30 uur.

Pupillen kunnen zich (per team) opgeven via het inschrijfformulier. Print deze uit en lever het ingevulde formulier uiterlijk 22 december in bij je trainer/leider, bij de D-, E- /F-coördinatoren of in de commissiekamer bij MVV ’27.