In de winterstop blikken diverse teams op de website van MVV ‘27 terug op hun eerste seizoenshelft. Ook de medische staf kijkt terug op de eerste competitiehelft.

Namens de medische staf schrijft Egbert van de Worp het volgende over de eerste maanden van het seizoen 2015-2016.

De medische staf bestaat uit Samantha Koene, Remco van Vliet en Egbert van de Worp.Samantha en Remco doen beiden de verzorging en hersteltraining van het 2e team en de jeugd van MVV’27. Egbert doet de verzorging en hersteltraining van het 1e team.

Derhalve zijn onze taken goed verdeeld en de wijze van samenwerken onderling verloopt goed. Geblesseerden kunnen altijd terecht bij het Centrum voor Paramedische Hulp, waar Samantha en Remco als fysiotherapeut werkzaam zijn.

Bij aanvang van het seizoen 2015-2016 was de gehele selectie redelijk fit. Eén van onze selectiespelers begon echter al met een chronische liesklacht en is daardoor helaas afgehaakt. De  ‘normale’ voetbalblessures, zoals enkel en knie, zijn gelukkig op één hand te tellen.

Onlangs hadden we 2 ernstige enkelblessures. Deze behandeling gaat geruime tijd duren. Helaas zijn bij de Jeugd wel enkele zware knie- en kruisbandletselgevallen.

De Medische Staf kan terug kijken op een eerste seizoen helft, die medisch gezien, met betrekkelijk weinig, zeer ernstige blessures, is verlopen. We hopen dat de tweede seizoenshelft ook weinig blessuregevallen gaan brengen.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2016!

De Medische Staf

Wil jij ook je teamverslag over de eerste seizoenshelft laten plaatsen op www.mvv27.nl? Dat kan! Lees hier hoe je dit doet.