life-wintersport

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste ‘voetbalzaterdag’ van 2015. Voor alle teams is nu de winterstop aangebroken. Voor het ene team duurt deze winterstop wat langer dan voor het andere, maar voor iedereen geldt dat er de komende twee weken niet getraind wordt. Althans niet bij MVV ’27, maar je wilt natuurlijk wel fit blijven, zodat je in topconditie straks weer uit de winterstop terugkomt.

Hiervoor kun je natuurlijk terecht bij Sportcentrum Life. Door de samenwerking van MVV ’27 met Life is het voor jou als MVV-er namelijk nog aantrekkelijker om je aan te melden bij het sportcentrum aan de Maassluisseweg in Maasland. We zetten de voordelen graag nog eens voor je op een rijtje:

– Wil je alleen in de zomer- of wintermaanden fitnessen om je conditie als voetballer op peil te houden, dan heeft Life daar een oplossing voor. Je kunt dan een abonnement voor 1 of 2 maanden afsluiten. Het abonnement loopt dan na de vooraf aangegeven periode automatisch af. Je hoeft je contract dan dus niet op te zeggen.

– Wil jij ook na de winterstop bij Life blijven sporten, dan kun je voordelig een jaarabonnement afsluiten. Je sport twaalf maanden, maar betaalt er slechts voor tien maanden. De overige twee maanden van het jaar krijg je cadeau van Life.

– Wanneer je je als lid van MVV ’27 aanmeldt bij Sportcentrum Life betaal je GEEN inschrijfgeld. Je betaalt alleen eenmalig € 5,- voor een lidmaatschapspas.

– Ook als team kun je gebruik maken van de faciliteiten van sportcentrum Life. Hiervoor dient de trainer / coach van je team van tevoren een afspraak te maken met Life. Voor 2 euro per persoon kun je dan als team een conditietraining winterstopvolgen. Ideaal om je na de winterstop weer klaar te maken voor de hervatting van het voetbalseizoen.

Wil jij meer weten over sporten bij Life, kijk dan eens op http://www.sportcentrumlife.nl of neem telefonisch contact op via 010-5900287. Succes met het op peil houden van je conditie en we zien je in januari natuurlijk weer graag in topvorm terug op de trainingsvelden van sportpark de Commandeur!