De feestdagen komen eraan. Daar horen mooie cadeaus bij. Wist je dat MVV ’27 inmiddels een behoorlijk aantal aantrekkelijke MVV-fanartikelen heeft? En dat je bij veel webwinkels met jouw aankoop onze club gratis kunt sponsoren?

MVV-fanartikelen
MVV ’27 heeft een breed assortiment van fanartikelen. De webshop van onze club bestaat uit allerlei artikelen: van MVV-knuffelberen tot een broodtrommel van onze club, van smartphonehoesjes tot een slabbetje en van een mok tot handdoek. Ook rugzakken, een agenda, de MVV-vlag en schoolartikelen maken deel uit van de MVV ’27-fanshop.

Als je een aankoop doet, maak je niet alleen jezelf of degene voor wie het een cadeau is blij. Ook MVV ’27 heeft om twee redenen baat bij jouw aankoop. Zo vinden we het ten eerste mooi als mensen met de fanartikelen MVV ’27 uitdragen en promoten. Ook interessant is dat MVV ’27 een kleine afdracht ontvangt per besteld artikel. Je bereikt de fanshop van MVV ’27 via het hoofdmenu van deze website onder de knop Webshop. Of klik hier om rechtstreeks naar de fanshop te gaan.

MVV 27 gratis sponsoren met jouw aankopen
Uiteraard kun je ook bij allerlei andere webwinkels cadeaus inkopen. Bij veel webwinkels kun je via SponsorKliks met jouw aankopen gratis MVV ’27 sponsoren. We roepen op zoveel mogelijk leden mee te doen met MVV ’27 SponsorKliks. Vele bekende bedrijven zijn hierbij aangesloten, zoals Bol.com, HEMA, Thuisbezorgd.nl, Wehkamp, V&D, Zalando, Booking.com en Redcoon. De hele lijst met deelnemende bedrijven kun je hier bekijken.

Voordat je een bestelling bij één van deze webwinkels doet, kun je aangeven dat je deze bestelling via SponsorKliks wilt doen. Je betaalt het normale bedrag dat je ook zonder tussenkomst van SponsorKliks zou betalen. Achter de schermen gaat een percentage van jouw aankoopbedrag echter naar MVV ’27. Dus een kleine moeite, geen extra kosten voor jou en MVV ’27 wordt er beter van.

Hoe werkt het?
Heel simpel. De meeste bedrijven waar vele mensen online bestellingen bij plaatsen, zijn aangesloten bij SponsorKliks. Voordat je bij één van deze bedrijven een bestelling plaatst, geef je aan dat je MVV ’27 wilt steunen met jouw de bestelling. Dit kan op twee manieren:

1. Via de banner op www.mvv27.nl
Klik op de MVV ’27-homepage onderaan op de banner van SponsorKliks. Via deze banner vind je alle bedrijven die zijn aangesloten bij SponsorKliks. Door op het logo van een bedrijf te klikken, bezoek je de website van dit bedrijf. Als je de website via deze route bezoekt, wordt herkend dat jij met jouw bestelling MVV ’27 wilt steunen. Het bedrijf waar jij je bestelling hebt geplaatst, maakt automatisch een percentage van het bedrag over aan MVV ’27.

2. Nog beter: automatisch via een plugin
Het nadeel van bestellen via de bovenstaande manier is dat je kunt vergeten de webwinkel te bezoeken via de banner op www.mvv27.nl. En daarmee loopt MVV ‘27 inkomsten mis. Dat kan beter. Je kunt een speciale plugin downloaden die je er automatisch aan te herinnert dat je MVV ’27 kunt steunen als je een bij SponsorKliks aangesloten webwinkel bezoekt. Als je de plugin eenmalig installeert (zie hieronder) voor de internetbrowser die jij gebruikt, verschijnt er voortaan een pop-up op jouw scherm wanneer je naar de website van een bij SponsorKliks aangesloten winkel gaat. Met twee muisklikken geef je aan dat je de website wilt bezoeken via SponsorKliks voor MVV ’27. Als je nu een bestelling doet op de site van deze webwinkel, ontvangt MVV ’27 een percentage van jouw aankoopbedrag.

Privacy
De privacy voor SponsorKliks is goed geregeld: MVV ’27 heeft geen inzicht in de namen van de personen die via SponsorKliks bestellen en de bestellingen die geplaatst worden.

Plugin installeren
Je kunt de plugin installeren voor op de onderstaande link te klikken.

=> Gebruik je Google Chrome als webbrowser? Installeer de plugin dan via deze link: https://chrome.google.com/webstore/detail/mvv-SponsorKliks/pekodemjfgljkenheahacehfojojjeig.

=> Gebruik je Internet Explorer of Firefox als webbrowser? Installeer de plugin dan via deze link: http://crossrider.com/install/53781-mvv-SponsorKliks

Na installatie zal er – zodra je een site bezoekt waarmee geld verdiend kan worden voor MVV ’27, een pop-up verschijnen die je erop wijst dat je de site via MVV-SponsorKliks kunt bezoeken.