Kees de Koning, een zeer bekend gezicht binnen onze club, is afgelopen dinsdag 27 oktober 2015 geopereerd aan zijn knie. De oud-kampleider had al langere tijd last van zijn knie en na meerdere onderzoeken bleek dat er niets anders op zat dan een nieuwe knie in te laten brengen.

Kees kampte al enige tijd met problemen aan de knie, het was zelfs zo vervelend dat hij de afgelopen twee maanden medicijnen heeft moeten slikken om de pijn te kunnen controleren. Na meerdere onderzoeken bleek dat Kees zijn knie zo erg beschadigd is dat er niets anders op zat dan een nieuwe knie in te laten brengen. Kees mocht zich afgelopen dinsdagochtend melden in Kliniek Zestienhoven. Een uurtje later lag hij, onder algehele narcose, op de operatietafel. Tijdens de operatie bleek dat de artsen gebruik moesten maken van een grote prothese. Na deze flinke operatie heeft Kees nog drie nachten moeten doorbrengen in het hotel naast de kliniek in Zestienhoven.

Afgelopen vrijdag is Kees weer thuisgekomen. Daar wordt hij goed verzorgd door Puck, Gerrie, Kees jr. en zijn vrouw Angelie. De artsen hebben hem gezegd dat hij voorlopig vier tot zes maanden niet mag werken. Deze periode heeft de knie nodig om te gaan herstellen.

We kunnen u gelijk ook weer even op de hoogte stellen over zijn dochter Puck. Zij verkaste afgelopen zomer naar de Dames 1 van Lyra. Ze zegt de gezelligheid van MVV ’27 wel te missen, maar verder gaat het heel goed. Zij staan met hun team vierde in de 2e klasse. Ook Kees jr. doet het nog goed bij Westlandia. Hij maakt daar momenteel deel uit van de A1. Helaas heeft hij momenteel last van een enkelblessure, maar daar lijkt de komende weken verbetering in te komen. De A1 van Westlandia doet het redelijk. Helaas hebben ze twee weken geleden net niet van, laagvlieger, MVV Maastricht kunnen winnen. Wij wensen Kees en Puck veel succes voor de rest van dit seizoen.

Wij wensen Kees, die ook nog 10 jaar actief is geweest binnen het jeugdbestuur, een zeer voorspoedig herstel. Namens de club is Kees voorzien van de broodnodige vitamines in de vorm van een fruitmandje. Mocht u een keertje een uurtje over hebben, dan kunt u altijd even bij hem op visite gaan aan de Westgaag 2.