GroenewegenSinds afgelopen zaterdag mag Aannemersbedrijf Groenewegen zich officieel ‘vriend van MVV ’27’ noemen. Eigenaar Jan Groenewegen (links) ondertekende in de kantine van MVV ’27 een driejarig contract, waarmee de samenwerking tussen de voetbalclub en het aannemersbedrijf bezegeld werd.

Groenewegen is zeker geen onbekende naam bij MVV ’27. Als bordsponsor is het bedrijf al jaren aan de club verbonden. Nu heeft Groenewegen zijn sponsorpakket uitgebreid. Naast sponsor is Jan Groenewegen ook als supporter aan de Maaslandse voetbalclub verbonden. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat zijn zoon Dik deel uitmaakt van de A-selectie van MVV ’27 en afgelopen zaterdag zelfs deel uitmaakte van het basiselftal van trainer Peter Broekman.

Aannemersbedrijf Groenewegen B.V. is een echt familiebedrijf, dat in 1921 werd opgericht. De leiding van het bedrijf is al een aantal generaties van vader op zoon overgedragen. Ruim 90 jaar na de oprichting houdt Groenewegen zich nog steeds bezig met allerlei bouwklussen, zoals woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen en renovatieprojecten. van groot tot klein. Ook kunt u bij het bedrijf terecht voor het vervangen van sloten of het snel verhelpen van inbraakschade. Met acht vaste gekwalificeerde timmermannen in dienst heeft Groenewegen genoeg kennis in huis om elke opdracht tot een succes te maken.

MVV ’27 is blij dat Groenewegen de stap naar bronzen vriend heeft gezet en heet Jan en zijn bedrijf van harte welkom als vriend van de club. MVV ’27 hoopt dan ook op een lange en succesvolle samenwerking tussen beide partijen.

Groenewegen