toiletten

De meeste MVV-ers hebben de nieuwe toiletten waarschijnlijk al lang uitgeprobeerd, maar afgelopen zaterdag werden de nieuwe toiletruimtes dan ook echt officieel geopend. Afgelopen zomer werden de toiletruimtes bij MVV ’27 namelijk grondig verbouwd. Alle wand- en vloertegels in zowel de heren- als de damestoiletten zijn vervangen en ook werd er nieuw sanitair geplaatst.

Het resultaat mag er zijn, de toiletten hebben sinds het begin van dit seizoen weer een frisse uitstraling. Daarom werden zaterdag de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt in het zonnetje gezet door de club. Een groot gedeelte van de verbouwing werd gesponsord door de bedrijven Van Mierlo en MTS Europroducts. Hen zijn wij natuurlijk zeer dankbaar voor hun steun. Daarnaast is MVV ’27 ook dank verschuldigd aan Meijer Bouwservice, Paul Louter Schilderwerken, De Bruijn Verwarming en loodgietersbedrijf Roodenrijs. Deze bedrijven hebben de verbouwingswerkzaamheden gezamenlijk uitgevoerd en gezorgd voor het prachtige eindresultaat.

Tenslotte wil MVV ’27 de mannen van het zesde hartelijk bedanken voor hun werkzaamheden. De spelers van dit team hebben afgelopen zomer de handen uit de mouwen gestoken om het oude sanitair en de oude tegels te verwijderen. Dankzij al deze mensen zijn de toiletten van MVV 27 weer helemaal up-to-date en daar is MVV ’27 natuurlijk heel blij mee.

bloemen