Aanstaande zaterdag staat het duel Berkel – MVV ’27 op het programma. Beide ploegen stonden voor het laatst in het seizoen 2004-2005 tegenover elkaar. MVV ’27 won destijds beide duels, thuis werd het 2-1 en in Berkel 0-1. In het thuisduel scoorde naast Dave Vermaas ook Roel Nooteboom die nog altijd deel uitmaakt van het keurkorps.

Beide ploegen doen momenteel verwoede pogingen om in het linkerrijtje te belanden en afgaande op de laatste resultaten zou dit zomaar kunnen lukken. Afgelopen weekend behaalde Berkel de eerste overwinning door middel van een 2-0 zege op Verburch. MVV ’27 toonde op haar beurt karakter door terug te komen van een achterstand. Genoeg ingrediënten voor een spannende pot die onder leiding staat van arbiter De Witte.

De voetbalvereniging Berkel is te vinden aan het Hoge Land 25.