Elk jaar vindt in oktober de Week van de Scheidsrechter plaats. MVV ’27 doet mee en bedankt komend weekend – extra – haar scheidsrechters.

De Week van de Scheidsrechter plaatst de scheidsrechters, van alle sporten, in de schijnwerpers. Dit jaar vindt de week plaats van 3 tot 11 oktober.

MVV ’27 doet graag mee aan de Week van de Scheidsrechter. Tientallen scheidsrechters leveren wekelijks een belangrijke bijdrage aan het plezier dat vele honderden voetballers en supporters bij onze vereniging beleven. Waardering en respect is iets wat MVV ’27 altijd, maar zeker tijdens de Week van de Scheidsrechter, aan scheidsrechter wil overbrengen.

De waardering krijgt komend weekend net als vorig seizoen, uiting in de vorm van een lekkernij. Iedere scheidsrechter krijgt zaterdag een lekkernij aangeboden. Niet alleen als dank en waardering, maar als verzoek nog lang op hen te mogen rekenen.