Dirk van Wijk heeft drie weken geleden tijdens een wedstrijd van zijn elftal MVV ’27 A3 een zware knieblessure opgelopen. Een harde botsing met een tegenstander liep verkeerd af, een kniebreuk of beschadiging aan de kniebanden werd gevreesd. Uit nader onderzoek blijkt inmiddels dat zijn kniebanden gelukkig niet gescheurd zijn, maar voetballen kan Dirk voorlopig even vergeten.

Thuis op de bank doet Dirk zijn verhaal. Hij speelde een wedstrijd als alle anderen voor zijn elftal MVV ’27 A3 toen hij tijdens een duel hard en ongelukkig in aanraking kwam met een tegenstander. Dirk voelde direct dat het fout zat. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en werd daar van zijn enkel tot zijn lies in het gips gezet. Vorige week maandag heeft er een vervolgonderzoek plaatsgevonden en daaruit blijkt dat de kniebanden gelukkig niet gescheurd zijn. Over vier weken moet Dirk weer langs het ziekenhuis voor een nieuw onderzoek om te bekijken welke schade zijn knie precies opgelopen heeft.

Duidelijk is inmiddels wel dat Dirk voorlopig uit de roulatie is en zich moet richten op zijn herstel. Uiteraard wensen wij hem een voorspoedig herstel toe.