speculaaspoppen2015u

Over een paar dagen is het weer zo ver: dan gaat de speculaaspoppenactie 2015 van start. Na het succes van vorig seizoen hopen we natuurlijk dat we dit jaar nog meer speculaaspoppen gaan verkopen met z’n allen! Hierbij kunnen we jouw hulp natuurlijk goed gebruiken.

Het doel van de actie is zo veel mogelijk speculaaspoppen te verkopen. Deze heerlijke poppen van een halve meter hoog en een halve kilo zwaar kosten 5 euro per stuk. Voor iedere pop die wordt verkocht, krijgt MVV ’27 een bedrag dat besteed zal worden aan de jeugd van de club. Ook zal er een gedeelte worden gebruikt om de kantine mee op te knappen.

Om zo veel mogelijk speculaaspoppen te kunnen verkopen, vragen we alle MVV-ers om een handje mee te helpen. Alle spelers uit de D-, E- en F-jeugd krijgen zaterdag na hun wedstrijd een bestelformulier mee van hun leider. Hiermee kun je speculaaspoppen gaan verkopen. Je kunt bijvoorbeeld proberen poppen te verkopen aan je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes of aan de meester of juffrouw op school. Maar als je echt veel poppen wil verkopen kun je natuurlijk ook gewoon bij mensen aanbellen in je buurt om te vragen of zij ook zo’n lekkere speculaaspop willen kopen voor de sinterklaasperiode. Je hebt twee weken de tijd om zo veel mogelijk te verkopen. Tot en met zaterdag 24 oktober kun je je bestelformulieren inleveren in de zwarte brievenbus in de commissiekamer van MVV ’27.

speculaaspopAls het jou lukt om minimaal twintig speculaaspoppen te verkopen, dan mag jij met MVV ’27 mee om een Eredivisiewedstrijd te bezoeken! Voor de kinderen die uiteindelijk de allermeeste poppen verkopen is er ook nog eens een extra prijs. Daarnaast is er ook nog eens een prijs voor het team met de meeste spelers die uiteindelijk twintig of meer speculaaspoppen heeft verkocht. Dat team krijgt 75 euro dat gebruikt kan worden voor een gezellig teamuitje. Vergeet dus niet je eigen naam en je team op het bestelformulier in te vullen.

MVV ’27 wenst alle kinderen heel veel succes met het verkopen van zo veel mogelijk speculaaspoppen, maar ook volwassen leden kunnen natuurlijk een steentje bijdragen aan het succes van de actie. Dit kun je natuurlijk doen door zelf 1 of meerdere poppen te bestellen (dit kan ook online: bit.ly.mvvspeculaas), maar je mag natuurlijk ook anderen (werkgever, collega’s, familie of vrienden) enthousiasmeren om speculaaspoppen te kopen. Veel succes en laten we met zijn allen gaan voor een daverend succes, zodat MVV ’27 zo veel mogelijk geld kan ophalen met deze actie. Uiteindelijk plukt iedereen hier weer de vruchten van.