Afgelopen zaterdag kwam de nieuwe Seizoensgids van MVV ’27 uit. De afgelopen dagen is de gids in het hele dorp bezorgd. Heb je ‘m nog niet gelezen of lees je ‘m liever op je tablet? Vanaf vandaag is de Seizoensgids 2015-2016 ook digitaal verkrijgbaar.

De Seizoensgids zoomt in op alle geledingen van de club. Trainers, spelers en supporters werpen hun blik in woord en beeld op het aankomende seizoen. Van hoofdtrainer Peter Broekman tot Bram Scheffers en Fred Mattern van de Mini F. En van de G-trainers Patrick Zwaard en Ronald Moerman tot Keashia Udenhout van Dames 1 en Rick Verzijden van F3.

Net als de vorige editie is de gids ook dit jaar huis-aan-huis in Maasland verspreid. Ieder huishouden (tot en met de ‘grenzen’ van de Oost- en Westgaag) vindt de komende dagen een exemplaar op de deurmat. Mensen buiten Maasland kunnen de gids in de kantine van MVV ’27 afhalen of de gids digitaal lezen.

Open hieronder de digitale versie van de Seizoensgids 2015-2016.