Een nieuw seizoen staat voor de deur. Bij MVV ’27 proberen we onze leden en iedereen die op de een of andere manier betrokken is bij onze club in de gaten te houden. Binnen een club met 800 leden, veel sponsoren, vrijwilligers en supporters gebeurt er altijd van alles. Van de commissie lief en leed ontvingen wij onderstaande update over de mooie en minder leuke zaken die in de zomerperiode speelden rondom MVV ’27. 

In de afgelopen maanden zijn er een aantal huwelijken gesloten. Maarten Berkhout (oproepkracht), Jordy Lansbergen  (MVV 7), Bart van Rijsbergen (oud-lid en scheidsrechter) en Jeroen van der Berg (MVV 4) zijn getrouwd. Allen van harte gefeliciteerd en veel geluk in jullie huwelijk toegewenst!

Minder leuk nieuws voor Fred Louter. Fred kampt sinds een poosje met een hernia in zijn rug. Het lijkt de goede kant op te gaan, maar toch overweegt hij nog om zich te laten opereren. Hierdoor zit hardlopen er nog even niet in. Fred is een bekend gezicht binnen MVV ’27. Hij heeft meerdere functies binnen de club vervuld en ondersteunt momenteel vooral op het gebied van communicatie. Wij wensen hem veel sterkte namens MVV ’27.

Ook was er in de zomerperiode het nodige geboortenieuws. Walter Vincent (MVV 6) kreeg een zoontje, Jasper. Wim van der Burgh (sponsor) werd vader van Jaylen. Ruud en Arja Vermeulen hebben een zoontje gekregen, Chris. Ook de komende maanden kunnen we nog een aantal baby’s gaan verwelkomen, maar daarover later meer.

Rogier van der Kraan (MVV 6) is herstellende van een operatie aan de schouder. Hij ontving, zoals u op de site heeft kunnen lezen, een nieuwe schouder. Het herstel gaat volgens planning, maar Rogier zal dit jaar alleen als supporter te zien zijn op de club.

Afgelopen week bestond Bouwbedrijf J.J. de Haas 50 jaar. Ook het bouw- en aannemingsbedrijf van Danny van Leeuwen kon een feestje vieren. Zijn bedrijf bestaat alweer 15 jaar. Er was ook een jubileum voor Jan en Marian Lamein, zij zijn alweer 25 jaar getrouwd. Allen van harte gefeliciteerd!

Suus Koornneef (zaal 1) en Roy Kapelle (oud-lid) moesten helaas eerder naar huis terug vanuit Indonesië. Zij zijn daar met hun scooter aangereden door een Jeep. Beiden braken hierbij hun arm en liepen de nodige schaafwonden op. Suus is inmiddels thuis en is in afwachting van een operatie. Wij wensen haar daar veel sterkte bij.

Paul Boogerd (supporter) heeft het momenteel erg zwaar. Hij heeft een operatie aan zijn kaak ondergaan, maar heeft daardoor nu vooral veel last van zijn heup. De artsen hebben een stukje bot uit zijn heup genomen om zijn kaak te repareren. Wij hopen dat hij snel weer fit is en langs de lijn kan staan.

Een heel erg vervelend bericht bereikte een aantal weken geleden al de club. De partner van Bart Hanemaaijer, Bianca, kreeg te horen dat zij ongeneeslijk ziek is. Een keiharde klap voor iedereen die haar een warm hart toedraagt. Bianca heeft al 5 chemokuren ondergaan. Binnenkort horen Bart en Bianca of dit een positief resultaat heeft opgeleverd. Natuurlijk hopen wij op goed nieuws.

Om positief af te sluiten kunnen we melden dat Stan Bakker (Pfeiffer) en Rik Popiolek (kruisband) weer gesignaleerd zijn op het trainingsveld.

Wij wensen een ieder weer een ontzettend mooi en vooral gezond seizoen!