Voor de ouverture van het spiksplinternieuwe seizoen gaat het keurkorps van MVV ’27 komende zaterdag naar Maasdijk, waar een oude bekende tegenstander ons zal treffen. Door de promotie van Maasdijk én de degradatie van MVV ’27 ontmoeten deze teams elkaar weer sinds jaargang 2012-2013. Toen eindigden beide ontmoetingen in een overwinning voor de Maaslanders.

Met de indrukwekkende bekerserie van de afgelopen weken zullen bij de Maaslandse supporters de verwachtingen groot zijn.  Het is de vraag hoe trainer Peter Broekman en zijn mannen hier mee om zullen gaan. Tegen half vijf weten we meer!

Het duel aan de Lange Kruisweg begint om 14.30 en staat onder leiding van arbiter Yusuf Durgunsu.

De derde helft belooft hoe dan ook gezellig te worden. Zangersduo Rob & Carlo, in zowel Maasdijk als bij ons in Maasland, zullen na afloop van de wedstrijd een spetterend optreden geven. Het bestuur van v.v. Maasdijk heet alle Maaslanders daarbij hartelijk welkom.