Stan Bakker1

Een paar maanden geleden merkte Stan Bakker dat hij erg snel moe was. Het oplopen van een trap was al zeer vermoeiend. Ondanks dat de vermoeidheid aanhield, ging hij toch met school op studiereis naar Rome.

Daar, in Rome, ging het wederom niet goed met zijn gezondheid. Ziek zijn terwijl je zo ver van huis bent, is natuurlijk nooit fijn. Bij thuiskomst is de zoon van Jolanda Sonneveld (coördinator C/D) en oud-selectiespeler Bert Bakker nogmaals naar de huisarts gegaan. Deze keer werd er bloed geprikt om te kijken of Stan misschien de ziekte van Pfeiffer had en dat vermoeden bleek waarheid.

Trainer Pim van Reij kan voorlopig geen beroep doen op zijn speler, want volgens de artsen kan het wel eens een maand of zes duren voordat Stan volledig is hersteld.

Voor nu heeft de tweedejaars C-junior een aangepast rooster op school. Thuis moet hij vooral niet te veel doen. Namens MVV ’27 hebben wij hem een bezoekje gebracht en voorzien van een zak snoep om de tijd door te komen. Wij wensen Stan beterschap en hopen dat hij snel weer mag voetballen.