MVV ’27 is al jaren actief met Twitter, Facebook en YouTube en sinds kort ook met Periscope. Sinds enkele weken zijn we ook te volgen op Instagram. Volg jij ons al?

Instagram is een gratis mobiele app om digitale foto’s of video’s mee te delen. Het sociale netwerk groeit hard. Inmiddels gebruiken 1,8 miljoen Nederlanders Instagram. Jongeren zijn er het best vertegenwoordigd: ongeveer de helft van de 15- tot 19-jarigen heeft een account.

MVV ’27 gaat Instagram onder meer gebruiken om de oudere jeugd mee in beeld te brengen. Daarnaast delen we de mooiste en opvallendste foto’s op dit sociale netwerk. Sinds de start telt MVV ’27 al bijna honderd volgers. Volg jij ons al? Je vindt MVV ’27 onder @vvmvv27.

 Twitter, Facebook, YouTube en Periscope
MVV ’27 blijft ook onverminderd actief op Twitter, Facebook, YouTube en Periscope. We mogen met name op Twitter (1265) en Facebook (784) al op grote volgaantallen rekenen. Volg je ons nog niet? Zoek MVV ’27 op, volg ons en blijf op de hoogte van allerlei interessante en aansprekende berichten en beelden.