Al 175 betrokkenen bij onze club vulden de MVV ’27-enquête in. Dit levert al vele waarde volle input op waarmee we aan de slag kunnen om van MVV ’27 een nóg aantrekkelijkere club te maken. Heb jij de enquête nog niet ingevuld? Dat kan nog tot 26 mei.

Hoe kan MVV ’27 ook in de toekomst optimaal voorzien in de behoeften en wensen van de leden? Zijn andere vormen voetbal of andere sporten interessant? Hoe kunnen we onze accommodatie nog beter benutten? Dit zijn onderwerpen waar MVV ’27 graag jouw mening over wil weten. Met de MVV ’27-enquête verkrijgen we de input om straks passende keuzen te kunnen maken voor de ontwikkeling van onze club.

Andere vormen van voetbal of andere sporten
De enquête richt zich onder op het sportaanbod van MVV ’27. We willen inventariseren of het aanbod bij MVV ’27 optimaal aansluit bij de wensen van onze huidige en potentiële leden. Zo zijn we benieuwd of we (ook) andere vormen van voetbal moeten aanbieden en mogelijk ook andere sporten en activiteiten.

Accommodatie
Ook inventariseren we met deze enquête hoe MVV ’27 haar accommodatie nog beter kan benutten. Met de antwoorden die deze enquête oplevert, bekijken we welke mogelijkheden er zijn om het aanbod en de mogelijkheden bij MVV ’27 zo in te richten zodat deze optimaal aansluiten bij jullie wensen.

We vragen je de enquête via onderstaande link in te vullen. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld. We waarderen het als je jouw naam en adresgegevens invult, zodat we voor mogelijke vervolgacties naar aanleiding van de resultaten contact met je kunnen opnemen. Het is echter ook geen probleem als je de enquête liever anoniem invult. We hopen op een nog grotere respons, zodat we een optimale indruk krijgen van jullie wensen en ideeën.

Het invullen van de enquête kost je zo’n 10 minuten. Invullen is mogelijk tot uiterlijk 26 mei.

Prijzen
Onder alle respondenten (die hun naam en e-mailadres invullen) verloten we de volgende prijzen:

– 2 waardebonnen van 25 euro van Biesheuvel Sport
– 2 waardebonnen van 25 euro van Thuis Woonaccessoires
– 2 consumptiebonnen van 10 euro voor de MVV-kantine

Enquête openen
Open hier de MVV ’27-enquête. Alvast bedankt voor je hulp!