Komende zaterdag komt derdeklasser UVS uit Leiden voor de return naar Maasland. Dankzij een late treffer afgelopen zaterdag  van Silvio Vermeer heeft deze thuiswedstrijd duidelijk meer betekenis dan slechts een formaliteit. Lange tijd leek het erop dat MVV’27 met een 3-0 nederlaag huiswaarts moest keren, maar de o zo belangrijke tegentreffer maakt een groot verschil.  Met twee doelpunten is de achterstand weer weggewerkt. Dit moet, mede gezien het feit dat Roel Nooteboom, Harm Voogt en Dion Dickhoff weer van de partij zijn, niet onmogelijk worden geacht. Het zal dus een spannende pot worden. UVS wil graag naar de tweede klasse en zal de voorsprong niet graag weggeven. Maar met een zelfde wedstrijdinstelling en strijdlust als in de tweede helft van de uitwedstrijd moet MVV’27 geloof en vertrouwen houden in een goede afloop.

Gezien de belangen van MVV’27 en de spanning voor deze tweede wedstrijd verwachten we a.s. zaterdag vanaf 14.30 uur weer een grote schare Maaslandse supporters op Sportpark “De Commandeur”. MVV’27 kan uw steun goed gebruiken!!