In een spannende slotronde, waarin drie ploegen nog streden om het kampioenschap, versloeg A1 medetitelkandidaat CWO in Vlaardingen knap met 1-4. Genoeg voor de titel was het niet, maar het team gaat vol vertrouwen de nacompetitie in. Daarin wacht Excelsior ’20.

Met de 1-4 zege kwam MVV ’27 A1 op hetzelfde puntenaantal als CWO. Kethel Spaland profiteerde optimaal van de Maaslandse zege. Door een 1-7 overwinning bij Brielle A1 haalden de Schiedammers CWO in, waarmee het kampioenschap een feit was.

Hoewel MVV ’27 A1 de titel op twee punten na misloopt, heeft het team de kansen op promotie nog altijd in eigen hand. Zaterdag staat de eerste confrontatie in de nacompetitie op het programma. In een tweeluik moet worden afgerekend met Excelsior ’20 A1. Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd om 11.30 uur in Schiedam. Een week later (16 mei) in de return om 12.30 uur in Maasland.