Het derde van MVV ‘27 begon dit seizoen moeizaam. In de eerste helft van het seizoen waren de resultaten wisselend. Net voor de winterstop kwam daar verandering in. Een uitstekende reeks bezorgt het team nu de vervangende periodetitel.

Sinds de winter is de leiding van ons derde team in handen van Stanley Klop. Vanaf dat moment werden vele wedstrijden gewonnen. Koploper Scheveningen lijkt niet meer in te halen. MVV ’27 3 staat momenteel op een mooie derde plaats.

Afgelopen zaterdag wonnen de mannen van Klop thuis van Naaldwijk 2: 3-2. De goals kwamen van Kees Louter, Brian de Graaff en een penalty van Bram Jansen. Hiermee verovert het team de vervangende periodetitel. Dit betekent dat er na afloop van de competitie nog een leuk ‘toetje’ aan zal komen om promotie af te dwingen naar de tweede klasse.