De kantine van MVV ’27 is zeker op zaterdag dé centrale ontmoetingsplaats voor honderden voetballiefhebbers. Om deze mensen snel te voorzien van een hapje en/of drankje, is het belangrijk dat MVV ’27 beschikt over voldoende kantinemedewerkers.

We hebben behoefte aan nieuwe extra mensen, aan jou! Mensen die regelmatig op zaterdagmiddagen tussen 12:00 uur en 15:30 uur , maar echt niet iedere week, een paar uurtjes mee willen helpen. Als kantinemedewerker ontvang je vooraf een polo, waarin je een kantinedienst kunt vervullen.

Heb je interesse om bijvoorbeeld een paar uur per maand de kantinecommissie te ondersteunen, maak dit dan kenbaar aan Manuele de Vos, Jeanette Nijssen of Riet Jordaan. Bellen of mailen naar laatstgenoemde kan ook: horeca@mvv27.nl of 06 515 318 85. Ken je iemand voor wie deze vacature op het lijf geschreven is? Wijs hem of haar dan vooral op dit bericht.