Trainer Hans Meeuwisse verruilt MVV ’27 A1 komend seizoen voor Strijen 2. Uiteraard rondt Hans het huidige seizoen eerst af bij MVV ’27. Komend weekend wacht zijn A1 de kampioenskraker tegen CWO A1. 

Hoewel we eind maart communiceerden dat Hans Meeuwisse ook volgend seizoen bij MVV ’27 actief zou zijn, maakt de A1-trainer de overstap naar Strijen. Hans wordt daar trainer van het tweede team én assistent-trainer van Strijen 1. MVV ’27 dankt Hans voor zijn bewezen diensten en inzet en wenst hem alvast veel succes toe bij zijn nieuwe club. De Technische Commissie gaat aan de slag met de aanstelling van Hans’ opvolger voor komend seizoen.

Voordat Hans bij Strijen aan de slag gaat, maakt hij uiteraard eerst het huidige seizoen af bij MVV ’27 A1. Zijn team is verwikkeld in een spannende strijd om de bovenste plaats. Zaterdag staat in Vlaardingen om 14.30 uurde kraker – en tevens laatste competitiewedstrijd – tegen koploper CWO A1 op de agenda. Bij een overwinning van MVV ’27 komen beide ploegen op 43 punten. Ook Kethel Spaland A1 is met 42 punten nog volop verwikkeld in de titelstrijd.