Komende zaterdag wacht MVV ’27 het duel bij RCL in Leiderdorp. Zeker geen eenvoudige klus, want de gastheren hebben nog een kleine kans op een direct kampioenschap. Afgelopen zaterdag verloor men onverwachts van Die Haghe en nu heeft men met nog drie duels ter gaan een achterstand van zes punten op het leidende BVCB. Hoezeer de ploegen soms worstelen met het vasthouden van de vorm bewijst het team van trainer Ben Kottenhagen dat van de tien duels dit jaar er slechts drie gewonnen werden. Het is dat de overige ‘topploegen’ ook zoveel punten laten liggen.
MVV ’27 moet de blamage van afgelopen week tegen Lyra van zich af moeten spelen en trainer Martin Vermeer zal na de twee rode kaarten zijn basisopstelling danig moeten wijzigen.
Vanaf minuut één zullen de Maaslanders bij de les moeten zijn en spelen met de juiste instelling. Dan kan er iets moois ontstaan.

Het duel staat onder leiding van arbiter Lier en het terrein van RCL is te vinden aan de Bloemerd 2 in Leiderdorp.