Hoveniersbedrijf de GrootKomende zaterdag staat op het Sportpark De Commandeur het duel MVV ’27 – SVC ’08 op het programma. Sinds het ontstaan van de fusieclub (SV ’35 en JAC) in de zomer van 2008 is het reeds het vijfde jaargang dat deze ploegen elkaar in competitieverband treffen.
In de uitwedstrijd begin oktober verloor MVV ’27 van deze opponent die op dat moment pas één punt hadden behaald uit vier duels. In het verdere verloop van de competitie voor de winterstop ontliepen beide ploegen elkaar weinig in hun verzamelwoede naar kostbare punten.
Echter in dit nieuwe jaar is de ploeg van trainer Bert de Best uitstekend begonnen. Eerst was er vier weken geleden een indrukwekkende overwinning op koploper VDL (2-1) en twee weken later liet men CWO (7-1) met het schaamrood op de kaken terug reizen naar Vlaardingen.
MVV ’27 kan ook wel zo’n opkicker gebruiken, maar daarvoor zullen wel alle neuzen dezelfde kant op gericht moeten zijn. Vanaf minuut één de enige juiste instelling tonen en laten zien dat men wel degelijk uit die onderste regionen weg wil komen. Niemand wil tot in mei in grote spanning blijven!

Wij wensen scheidsrechter Smit, beide ploegen en hun aanhang een leuke, spannende en vooral sportieve middag toe.

De wedstrijdbal is gesponsord door Hoveniersbedrijf de Groot.