Vind jij in Maasland iets dat een ander heeft verloren? Of ben je zelf iets kwijt? Dan kun je sinds kort terecht bij een nieuwe stichting in ons dorp.

Als je op het complex van MVV ’27 iets vindt of kwijtraakt, kun je je het beste melden bij de mensen achter de bar. Als je iets buiten het MVV-complex vindt of kwijtraakt in Maasland, had je tot kort geleden weinig geschikte plaatsen om aan te kloppen. Met de komst van de Stichting Gevonden en verloren voorwerpen kent Maasland hier sinds 1 september een oplossing voor.

Gevonden voorwerpen logoDe stichting is opgericht door zeven betrokken Maaslanders. Met de stichting spelen zij in op de behoefte van Maaslanders aan een locatie waar zij terecht kunnen voor en met hun gevonden en verloren voorwerpen. De stichting is gevestigd op een centrale locatie in Maasland. Op het kantoor van Woningstichting Wonen Midden-Delfland aan de Langetaam 4 heeft de stichting een eigen loket ingericht.

Door middel van folders in het dorp en advertenties in de Schakel werkt de Stichting Gevonden en verloren voorwerpen zoveel mogelijk aan haar bekendheid. Vind jij in Maasland iets dat een ander heeft verloren? Of ben je zelf iets kwijt? Dan weet je waar je vanaf nu terecht kunt in Maasland.