Martin Vermeer en Michel Breur hebben hun contracten als trainers van het eerste en tweede team van MVV ’27 met één seizoen verlengd.

Martin Vermeer is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van MVV ’27. In de winterstop evalueerde de technische commissie in samenspraak met de spelers en de hoofdtrainer de samenwerking. De conclusie is dat alle partijen tevreden zijn over de samenwerking en veel perspectief zien om ook na het huidige seizoen met elkaar door te gaan.

De hoofdtrainer is ambitieus om de lijn van kort voor de winterstop vanaf de competitiehervatting op 24 januari door te trekken. Daarmee wil de Maasdijker verder gestalte geven aan de ambitie om van MVV ’27 een stabiele tweedeklasser te maken. Een extra reden om zijn contract te verlengen zijn de aankomende talenten die de overstap gaan maken van de A-junioren naar de selectie. Twee spelers maken nu al de overstap van de A-junioren naar de selectie: Rick Zwaard en Huib van Barneveld.

Naast Vermeer heeft ook Michel Breur, trainer van het tweede team van MVV ’27, zijn contract met één seizoen verlengd. Ook bij Breuer zijn de technische commissie, de spelersgroep en de trainer zelf tevreden over de samenwerking. De trainer stelt zich ten doel om dit seizoen nog minimaal een periodetitel te pakken en kijkt voorzichtig naar het binnenslepen van het kampioenschap.

Na het verlengen van de contracten van Vermeer en Breur voert de technische commissie de komende periode gesprekken met de assistenten, leiders en de medische staf van de selectie. Updates hierover volgen uiteraard op deze website.