Over een kleine vier weken vindt de jaarlijkse voetbalquiz van MVV ’27 plaats. Heb jij je nog niet aangemeld voor deze spannende, leerzame en vooral gezellige avond? Je hebt nog tot 4 februari.

De voetbalquiz stond aanvankelijk ingepland op 21 november 2014. Vanwege het overlijden van Peter Kloet is het evenement uitgesteld tot 6 februari. Historische wedstrijden, de mooiste acties en de beste spelers van het Nederlandse en internationale topvoetbal komen allemaal voorbij in de Infostrada Sports Voetbalquiz bij MVV ’27. Ook bestaat de quiz uit enkele vragen over MVV ’27.

De voetbalquiz is een geheel verzorgde, avondvullende quiz met geluids- en videofragmenten. De quiz wordt net zoals de voorgaande jaren gepresenteerd door Hans-Jörgen Nicolaï, bekend van zijn voetbalquizboeken met Hugo Borst.

De voetbalquiz begint om 19.30 uur en vind plaats in onze kantine. Rond 23:00 uur weten we wie zich de voetbalkenners van MVV ’27 mogen noemen. Weten Paul Wielaard en Stefan Warbout hun titel te prolongeren of gaat er dit jaar een ander koppel met de hoofdprijs naar huis?

Doe je ook mee? Meld je dan snel aan via connyrood@gmail.com. Het inschrijfgeld is tien euro per koppel, wat je 6 februari ter plekke kunt betalen. Wees er snel bij, want vol is vol! Het uiterlijke moment voor aanmelden is vrijdagochtend 6 februari.