ga doorzo

Het transportbedrijf G.A. Doorzo heeft zich voor drie jaar als gouden vriend aan MVV ’27 verbonden. Eigenaar Melvin Zuijderwijk ondertekende afgelopen week het sponsorcontract. G.A. Doorzo leverde afgelopen jaar een bijdrage aan de verbouwing van de entree van het sportpark van MVV ’27.

G.A. Doorzo is sinds 2002 actief op het gebied van verplaatsingstechniek. Naast goederentransport houdt het Naaldwijkse bedrijf zich ook bezig met containerservice, slopen, verhuizen en puinrecycling. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor zij een optimale service kunnen bieden. De wensen van de klant staan bovendien altijd centraal bij Doorzo.

MVV ’27 heet G.A. Doorzo van harte welkom als nieuwe sponsor. De club is bijzonder blij met de werkzaamheden die het bedrijf vorig jaar voor de club verrichte bij de verbouwing van de entree. MVV ’27 is dan ook trots dat het G.A. Doorzo als nieuwe sponsor van de club mag presenteren.