Stanley Klop is de nieuwe trainer van het derde elftal van MVV ’27. De selectiespeler herstelt momenteel van een blessure en heeft een nieuwe uitdaging gevonden in het trainersvak.

In oktober van het vorige jaar is Stanley Klop geopereerd aan zijn kruisband. Door deze ingreep komt hij sowieso in het huidige seizoen niet meer zelf aan voetballen toe. De kruisbandblessure betekent voor Stanley, die naast veld- en zaalspeler ook sponsor is bij MVV ’27, ook de kans om zijn trainerscarrière te starten.

De verdediger gaat per direct MVV ’27 3 trainen. Daarmee neemt hij de plaats in van Carlo Vermeulen, Wouter van Dorp en Danny van Dijk, die tot dit moment als spelers ook de trainersrol invulden. Zowel de spelers en begeleiders van het derde elftal als de technische commissie zijn content met de nieuwe rol van Stanley Klop.

Stanley gaat minimaal tot het einde van dit seizoen als trainer aan de slag, waarna hij hier mogelijk een vervolg aan geeft. Vanaf volgend seizoen begint Stanley ook aan zijn opleiding voor veldtrainer. De trainersambities van de nieuwe trainer reiken ook verder: Stanley start per direct ook met een cursus voor zaaltrainer.