experience expressHet bedrijf Experience Express heeft haar sponsorcontract met MVV’27 met drie jaar verlengd. Namens het evenementenbureau ondertekenden Frank Bierkens, Hans Wijgerse en Marco Lansbergen het contract, in bijzijn van Lars Kloet van de sponsorcommissie van MVV ’27. Experience Express blijft nu in ieder geval tot en met het seizoen 2016/’17 als bronzen vriend aan MVV ’27 verbonden.

Experience Express is hét evenementenbureau voor (bedrijfs-)feesten, evenementen, conferenties en (product-)presentaties. Het doel van Experience Express is mensen gelukkig te maken, door belevenissen te organiseren die een onuitwisbare indruk achterlaten. Hierbij staan de wensen van de klant altijd centraal. Het bedrijf profileert zich als een full-service experience buro. Dit betekent dat zij alles rondom een event regelen, van het idee tot de realisatie ervan. Naast de acts, de beveiliging en de catering verzorgt Experience Express ook de voorpret (opbouw) en de napret (afbouw) van het evenement.

MVV ’27 is blij dat Experience Express ook de komende drie jaar haar naam wil verbinden aan de club en hoopt dat het bedrijf ook de komende jaren veel plezier aan de samenwerking zal beleven.