Aanstaande zaterdag om 10:00 uur speelt MVV ’27 G2 haar kampioenswedstrijd tegen Rijnvogels. Omdat concurrent UVS vorige week punten liet liggen kan het team van begeleiders/trainers Jaqueline van den Berg, Patrick Zwaard en Simone Remeeus de titel niet meer ontgaan. Uiteraard willen de spelers zaterdag laten zien dat zij de terechte kampioen zijn! Een goede reden om de zaterdag te komen kijken en de spelers toe te juichen.

MVV ’27 G2 bestaat bijna geheel uit spelers die vorig jaar uitkwamen voor het G-jeugdteam. Vanaf dit seizoen is het team overgestapt naar de seniorencompetitie en zij beleven in deze klasse een vliegende start. Van de 8 gespeelde wedstrijden heeft het team er liefst 7 gewonnen en er is maar 1 wedstrijd verloren gegaan. Door deze uitstekende prestatie kan het team zich zaterdag laten kronen tot de eerste kampioen van MVV ’27 van het seizoen 2014/2015.

De prestatie van MVV ’27 G2 geeft eens te meer aan dat het G-voetbal bij MVV ’27  op en buiten het veld in de lift zit. Zo zijn vorige week zaterdag twee aangepaste en prachtig opgeknapte kleedkamers in gebruik genomen. De muziekboxen die hierbij geleverd zijn zullen zaterdag na de wedstrijd zeker van pas komen!