Voor het laatste duel voor de winterstop gaat MVV ’27 op bezoek bij Lyra. In vergelijking met vorig seizoen zijn de rollen momenteel nagenoeg omgedraaid. Toen stond Lyra in een positie die MVV ’27 nu inneemt met een onderlinge puntenverschil van zes met de kerst. Nu is het verschil vijf punten in het voordeel van de Lierenaren.
Voor de familie Binnendijk had deze wedstrijd een extra tintje kunnen geven met zoon Jack in de spits (reeds 9 treffers dit seizoen) bij Lyra en Tom in het doel bij MVV ’27, ware het niet dat laatstgenoemde nog geschorst is. Maar met de uitstekend keepende Glenn Mostert staat er een prima stand-in onder de lat.
Voor de mensen die meer op hun TomTom vertrouwen dan op hun geheugen: Veilingweg 26 in De Lier is het adres.

Het duel, dat aanvangt om half drie, staat onder leiding van scheidsrechter Ibrahim Virancikli uit Vlaardingen.