De nieuwe datum voor de voetbalquiz, die aanvankelijk stond ingepland op 21 november, is vastgesteld op 6 februari. Historische wedstrijden, de mooiste acties en de beste spelers van het Nederlandse en internationale topvoetbal komen allemaal voorbij in de Infostrada Sports Voetbalquiz bij MVV ’27. Ook bestaat de quiz uit enkele vragen over MVV ’27.

Vanwege het overlijden van Peter Kloet is de voetbalquiz op 21 november uitgesteld. Op 6 februari kunnen de voetbalkenners alsnog de strijd met elkaar aangaan. De voetbalquiz is een geheel verzorgde, avondvullende voetbalquiz met geluids- en videofragmenten. De quiz wordt net zoals de voorgaande jaren gepresenteerd door Hans-Jörgen Nicolaï, bekend van zijn voetbalquizboeken met Hugo Borst.

De voetbalquiz begint om 19.30 uur en vind plaats in onze kantine. Rond 23:00 uur weten we wie zich de voetbalkenners van MVV ’27 mogen noemen. Weten Paul Wielaard en Stefan Warbout hun titel te prolongeren of gaat er dit jaar een ander koppel met de hoofdprijs naar huis?

Doe je ook mee? Meld je dan snel aan via connyrood@gmail.com. Het inschrijfgeld is tien euro per koppel, wat je 6 februari ter plekke kunt betalen. Wees er snel bij, want vol is vol! De uiterlijke datum voor aanmelden is woensdag 4 februari.