Helaas moeten wij melden dat we van de week in goed overleg de samenwerking met de trainer van de A1, Lloyd Dikmoet, hebben moeten beëindigen. Dit mede door verandering op zijn werk. Hij kon dit niet meer combineren met het volledige trainerschap van de A1.
Bij deze willen wij Lloyd bedanken voor zijn inzet en beleving de afgelopen maanden bij MVV ’27. We wensen hem succes in de toekomst en hopen hem nog veel te zien bij de club.

Gelukkig kunnen wij ook melden dat we al heel snel een opvolger voor Lloyd hebben kunnen presenteren. Zijn naam is Hans Meeuwisse, zeker geen onbekende bij MVV ’27. Hij is een aantal jaren geleden begonnen bij MVV ’27 als trainer van zijn dochter, daarna heeft hij Willem Bosschaart geassisteerd bij de C1 en vervolgens was hij trainer van de A1. Hans heeft hierna bij diverse andere clubs ervaring opgedaan. We zijn blij dat hij vol van enthousiasme samen met het huidige kader de talenten van MVV ’27 wil trainen.

IMG_0716