Piet Doelman is opgenomen in het ziekenhuis. In het Reinier de Graaf Gasthuis wordt hij behandeld aan onder meer longkanker.

Piet Doelman (op de foto aandachtig toeschouwer) is een MVV’er in hart en nieren. In de jaren ’60 en ’70 speelde hij zo’n tien jaar als linksback in ons eerste elftal. Daarna was hij onder meer een belangrijke pilaar in zowel de overgang naar het huidige complex van MVV ’27 als in het beheer van de MVV-kantine, dat hij samen met zijn vrouw Annie deed. Laatstgenoemde overleed helaas twee jaar geleden.

Ook nu is Piet nog altijd nauw betrokken bij onze club, waar hij het liefst iedere week nog een bakkie komt doen. Zijn zoon René is trainer van C5, waarin Piets kleinzoon Stef speelt. Ook is Piet onder meer de opa van Dennis, die vorig jaar de overstap maakte van MVV ’27 naar Westlandia.

De ziekte die Piet Doelman heeft getroffen blijkt ongeneeslijk. In het Reinier de Graaf Gasthuis wordt hij met medicijnen geholpen om de ziekte zo goed mogelijk te doorstaan. Als club wensen we Piet en zijn familie alle kracht toe in deze periode. Een bezoekje of kaartje doet Piet ongetwijfeld goed. Het adres waarop je hem kunt bereiken is:

Reinier de Graaf Gasthuis
Gebouw H – kamer 369
T.a.v. Piet Doelman
Postbus 5011
2600 GA Delft