Welvreugd

Afgelopen weekend werd er op sportpark de Commandeur stil gestaan bij een bijzonder jubileum. Sponsor Welvreugd BV werd in het zonnetje gezet omdat zij al 25 jaar als kledingsponsor verbonden is aan het A1-elftal van MVV ’27.

Vijfentwintig jaar geleden stapte Kees Vreugdenhil met zijn bedrijf Welvreugd BV in als shirtsponsor van MVV ’27 A1, toen zijn zoon Aart in het hoogste jeugdelftal van onze vereniging speelde. Anno 2014 siert Welvreugd nog steeds de shirts van het A1-team. Sterker nog: Dit jaar heeft Welvreugd BV ook nog eens de jeugdteams van A2 en A3 in het nieuw gestoken en is het bedrijf dus shirtsponsor van de gehele A-jeugd van MVV ’27.

Afgelopen zaterdag werden vader en zoon Vreugdenhil hartelijk bedankt voor hun loyaliteit als sponsor van MVV ’27. Zij ontvingen een canvasdoek met daarop een foto van de drie door hen gesponsorde teams uit de A-jeugd. Namens de gehele A-jeugd ontvingen zij daarnaast een mooie bos bloemen en een dinerbon. Namens alle spelers van de A-jeugd van MVV ’27 van de afgelopen 25 jaar: Welvreugd bedankt!

Welvreugd2

Mocht u als bedrijf ook interesse hebben in het sponsoren van een team van MVV ’27, kijk dan hier voor de mogelijkheden.