Afgelopen zaterdag was het weer goed toeven op onze club. Een heerlijk zonnetje en veel thuiswedstrijden op De Commandeur. Aan het einde van de middag bleek dat het een succesvolle middag was geweest voor bijna alle lagere seniorenteams.

MVV 5 boekte een 4-0 overwinning op de mooie grasmat van veld 5. Met leider Rick van der Spek langs de kant rolden de mannen hun tegenstander op. Met twee goals (en een knal op de paal) van aanvoerder Stefan Warbout werden de drie punten veilig gesteld. Gezegd mag ook worden dat Danny van der Meij een goede pot stond te keepen. Joost Goedendorp heeft vorige week helaas een schop tegen zijn enkels gehad waardoor hij met krukken loopt. Namens de club wensen we hem sterkte en een voorspoedig herstel.

MVV 6 kon ook weer drie punten bijschrijven. De teller eindigde vandaag bij 8-1 voor de mannen van Kees Kassels. Leuk om te zien, is dat jongens als Jaap de Bruijn en Dave Vermaas weer actief zijn op zaterdag. JW Dijkshoorn was de matchwinner van de dag met drie goals, maar ook Jaap en Dave wisten het net te vinden.

MVV 7 speelde de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. Ook dit leverde drie punten op. De tegenstander werd opgerold met 3-1. Hier maakte Jens Vrolijk zijn eerste goal in de senioren. De andere twee goals werden gemaakt door Erik van Marrewijk.

MVV 8 heeft nog een 100% score. Vorige week werd de eerste wedstrijd gewonnen en deze week werd het maar liefst 5-1 voor de mannen van Chris Looyen. De grote man vandaag was Randy Beijleveld met maar liefst vier goals!

MVV 9 Maakte er helemaal een feest van. Zij lieten de tegenstander er de eerste helft nog in geloven door een 3-0 achterstand op te lopen. Op dat moment hebben de mannen van Jesse Kleijwegt hun mouwen opgestroopt en deze achterstand omgebogen naar een 4-3 winst. Het winnende doelpunt kwam hier van de voet van David McLoughlin.

De Veteranen hebben de smaak ook te pakken. Zij wisten hun tweede wedstrijd, net als de eerste, te winnen. Deze week werd het 3-1 voor onze ‘Jonge Honden’. ‘Een goede start, maar’we zijn pas net begonnen’, volgens leider Bram Lely.

Dan mist u nog MVV 4. Zij waren helaas de enige die niet hebben kunnen winnen. Wel was er een sterke comeback van 0-2 naar 2-2. Toch viel daarna de 2-3 wat betekende dat de start van het seizoen nog niet is wat men ervan gehoopt had.