renzen

Renzen Advocaten heeft haar sponsorcontract met MVV ’27 onlangs met drie jaar verlengd. Het advocatenkantoor zal nu sowieso tot en met het seizoen 2016/’17 als bronzen vriend verbonden blijven aan de club. Op de foto ondertekenen Maurits Renzen (namens Renzen advocaten; rechts op de foto) en Marcel van der Zwan (sponsorcommissie MVV ’27) het nieuwe contract.

Renzen Advocaten is een kantoor dat actieve ondernemers graag bijstaat in alle juridische situaties waarmee zij te maken krijgen. Het bedrijf kiest bewust voor juridische dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen. Hierbij kan Renzen Advocaten haar diensten aanbieden op de volgende (rechts)gebieden: ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en incasso.

MVV ’27 is verguld met de verlenging van het contract met Renzen Advocaten en wil het advocatenkantoor vanaf deze plaats bedanken voor de steun die zij aan de club geeft.