Zaterdag mogen we een oude bekende op ons sportpark begroeten, te weten BVCB. Vanaf de beginjaren vijftig kwamen we het team uit Bergschenhoek reeds acht seizoenen in competitieverband tegen. De laatste maal was dit in het seizoen 2009-2010. Thuis werd toen in de seizoensopening 1-1 gespeeld met een treffer van Wouter van Alphen. De uitwedstrijd werd met een 1-2 overwinning afgesloten (Wessel Hoogwerf en Ruud Vermeulen). Dat deze nederlaag voor BVCB uiteindelijk geen consequenties had, blijkt uit het feit dat de club aan het eind van het seizoen, samen met Nootdorp en kampioen DSO, direct naar de eerste klasse promoveerde. Afgelopen zomer zijn ze weer terug op ‘ons’ niveau!

Tot nu toe staan beide ploegen op vijf punten uit vijf wedstrijden en kan er mogelijk uitgezien worden naar een spannende pot.

Wij wensen scheidsrechter Vreeswijk, beide ploegen en hun aanhang een sportieve en genoeglijke middag toe.