foto1

Vorige week vrijdag waren alle vrienden van MVV ’27 uitgenodigd voor een speciaal sponsoruitje. Met deze activiteit wilde MVV ’27 haar sponsoren nog eens in het zonnetje zetten voor alle steun die zij de club geven.

Om half zes verzamelden de vrienden bij het Wapen van Maeslant, waar men genoot van een heerlijk buffet. Vervolgens stapte de groep op een rondvaartboot om een tocht te maken door natuurgebied “De Vlietlanden”. Deze anderhalf uur durende boottocht werd gesponsord door vof De Vlietlander van de familie Warbout. Onderweg genoten de inzittenden van een natje en een droogje en natuurlijk van het heerlijke weer en de mooie natuur in Maasland en omstreken. Onderweg werd er ook nog even aangemeerd bij Vlietzigt in Vlaardingen om een portie bitterballen te nuttigen.

Eenmaal weer op het vaste land werd er door een deel van het gezelschap nog een drankje gedaan bij het Wapen van Maeslant om de avond af te sluiten. Zo kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag met de vrienden van MVV ’27.

compilatie