MVV ’27 G1 heeft afgelopen seizoen een prima prestatie geleverd door zich te handhaven in de hoogste afdeling. Ook buiten het veld is er positief nieuws rondom het G-voetbal. Zo zijn er een tweetal kleedkamers vernieuwd en aangepast. De voetballers weer enthousiast aan het seizoen begonnen en de aanwas van nieuwe talenten is hierbij welkom.

MVV ’27 G1 is het huidige seizoen voortvarend gestart met een 5-0 bekeroverwinning op Neptunus. Daarmee wordt de goede lijn van het vorige seizoen doorgetrokken. Afgelopen seizoen wist het team zich immers knap te handhaven in de hoogste afdeling en werden ook nog eens de bekerfinales in zowel de Rotterdamse als de Haagse regio behaald. De finale van de Haagse regiobeker ging helaas nipt verloren, maar de trofee voor de bekerstrijd in de regio Rotterdam ging mee naar Maasland.

Ook buiten het voetbal zijn er activiteiten georganiseerd voor het G-team. Zo werd het voetbalseizoen deze zomerperiode afgesloten met een partij boerengolf. Ook aan de randvoorwaarden was gedacht, want na afloop was er meer dan voldoende eten en drinken aanwezig. Deze seizoensafsluiting werd mede mogelijk gemaakt door Lutech, een van de sponsoren van de G-afdeling.

De G-afdeling van MVV’27 is dus volop in beweging! Beide teams kunnen overigens nog een aantal spelers gebruiken. Wil je eens komen kijken of heb je zin om een keer mee te doen? Neem dan contact op met Gilbert Remeeus (06-53926140) of Hans Zwaard (06-51051425). De trainingen vinden plaats op de woensdagavond. Het jeugd G-team traint van 19:00 tot 20:00 uur en de G1 van 19:30 tot 20:30 uur.

Foto G-voetbal 2