De John van der Meij Memorial zal dit jaar naar alle waarschijnlijkheid doorgang gaan vinden, en wel op woensdagmiddag 16 juni op sportpark De Commandeur. De opbrengsten van dit evenement komen ten goede aan stichting ALS.

Het programma van de naar John van der Meij vernoemde keepersclinic zal zo ingericht worden dat het past binnen de richtlijnen van het RIVM. Een aantal bekende keepers, zoals Tim Coremans (Sparta) en Maarten de Fockert (Excelsior Rotterdam, ex-MVV ’27) hebben hun medewerking al toegezegd. Meer informatie over het programma volgt snel.

De opbrengst van de John van der Meij Memorial gaat naar de stichting ALS, dat onderzoek doet naar de ziekte ALS, waar ook John helaas op veel te jonge leeftijd is overleden. Ook als de clinic dit jaar niet door kan gaan, kan de stichting iedere steun wel heel goed gebruiken. De organisatie is dan ook erg trots te kunnen melden dat er inmiddels al € 7.350,- is opgehaald via de digitale collectebussen.

Wil jij Stichting ALS ook steunen. Dan kan dit door een gift te doen of door uw persoonlijke ALS WESTLAND Digitale Collectebus aan te maken. Dit is in een paar minuten gedaan. Meld je aan op de website van de Digitale Collectebus en nodig vervolgens uw contacten uit om in uw eigen Digitale Collectebus te doneren. Met elkaar binden we de strijd aan tegen ALS: Geen tijd te verliezen. Alvast bedankt voor uw hulp!