Ook komende zomer staat het jeugdkamp van MVV ’27 weer op het programma. De voorbereidingen zijn weer in volle gang om er weer een fantastische week van te maken. Wil jij ons hier een handje bij helpen? Dat kan!

Wat kun je doen?
Verzamel zo veel mogelijk plastic statiegeldflessen. Bewaar je eigen flessen en vraag familie, buren en vriendjes of je ook hun statiegeldflessen en bierkratten mag hebben. Lever al je ingezamelde flessen en kratten bier vervolgens in op zaterdag 15 mei of zaterdag 22 mei bij MVV ’27 tussen 9:00 en 11:00 uur. Je hoeft je niet in te schrijven. Bij het inleveren wordt automatisch jouw naam genoteerd met het aantal flessen / kratten die je hebt ingeleverd.

Valt er nog iets te winnen?
Natuurlijk! De drie kinderen (t/m 16 jaar) met de meeste ingeleverde flessen / kratten winnen een leuke prijs. Wat deze prijzen zijn? Dat houden we nog even geheim tot zaterdag 15 mei.

Heel veel succes en hopelijk zien we jullie 15 mei met héééél veel statiegeldflessen op sportpark de Commandeur.