Hans-Jan van Dongen heeft namens zijn bedrijf Consillio BV besloten ook komend jaar MVV ’27 te ondersteunen als sponsor. Hij verlengde het sponsorcontract met onze voetbalvereniging als Bronzen Vriend met één jaar.

Consillio is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in afbouw. Hans-Jan van Dongen richtte het bedrijf in 2008 op nadat hij al 25 jaar ervaring had opgedaan in de afbouw, zoals het plaatsen van systeemwanden, systeemplafonds, verlichting, deuren, kozijnen en dergelijken. Als klant kun je bij Consillio terecht voor een compleet afbouwtraject, maar ook voor dat ene plafond of een enkele wand. Tot de klanten van het bedrijf behoren onder meer aannemers, ministeries, winkelketens en scholengemeenschappen. Op de foto boven dit artikel een voorbeeld van een onlangs opgeleverd afbouwproject van Consillio.

Als Maaslander vindt Hans-Jan van Dongen het vanzelfsprekend om MVV ’27 te steunen: “Als je in Maasland woont, ben je vanzelfsprekend al een MVV-er, daarnaast zit voetbal bij mij in het bloed. De combinatie van bedrijf, persoon en voetbal maakt de cirkel rond.”. Van Dongen is (buiten corona-tijd) dan ook regelmatig langs de lijn te vinden, zeker als zoon Joeri binnen de lijnen verschijnt. “Ik heb in al die jaren heel wat wedstrijdjes gezien en natuurlijk van de gezelligheid genoten en hoop dat ik dit ook snel weer kan doen als sponsor en vooral als supporter”, aldus Hans-Jan van Dongen.

Wij als MVV ’27 hopen natuurlijk ook dat dit snel weer kan en dat we Hans-Jan nog vaak als supporter en sponsor mogen begroeten op sportpark de Commandeur. MVV ’27 is Consillio erg dankbaar dat het de club ook in moeilijke tijden blijft ondersteunen.