Het is de laatste jaren traditie geworden dat MVV ’27 rond de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal een seizoensgids uitbracht. Deze werd de laatste jaren huis-aan-huis verspreid in het dorp en werd altijd goed gelezen in Maasland. Maar zoals zo veel dingen die gewoon waren dat niet meer zijn in corona-tijd, is ook de productie van de seizoensgids dit jaar helaas niet van de persen gerold. Gelukkig heeft de communicatiecommissie wel een digitale “Aftrap” geproduceerd.

Vanwege de onzekerheid over het feit of er na de zomer überhaupt gevoetbald kon worden, zorgde ervoor dat de communicatiecommissie het dit jaar niet aandurfde om een seizoensgids te drukken. Als alternatief komt er nu wel een digitaal boekwerk uit waarin vooruitgeblikt wordt op het seizoen dat voor ons ligt.

Zo lees je in de uitgebreide versie van de nieuwsbrief bijvoorbeeld hoe trainers Marcel van Wieren en Arno van Nierop van MVV ’27 1 de lockdown hebben ervaren en hoe zij de zaken dit jaar aan willen pakken met hun selectie. Gerrie de Koning spreekt haar ambitie uit om met Vrouwen-1 voor het kampioenschap te gaan en je leest in een interview met penningmeester John Barendse hoe MVV ’27 zich financieel probeert te wapenen tegen de coronacrisis, die ook onze vereniging hard heeft getroffen.

Daarnaast zijn er ook weer bijdrages van voorzitter Pieter van Rijs en huiscolumnist Stefan van Mil en maken we nader kennis met ‘allespoot’ Maarten van der Sar (speler MVV ’27 4 en trainer mini-F) en Loek Verboon (speler JO8-1). Ook lees je in een artikel over wat de corona-uitbraak voor gevolgen heeft voor de sponsoring van de vereniging.

De ‘abonnees’ van onze niewsbrief hebben ‘De Aftrap” inmiddels al ontvangen in hun mailbox. Voor degenen die nog geen lid zijn van de nieuwsbrief is de uitgave ook te lezen door de Aftrap hieronder aan te klikken. Wij wensen al onze volgers veel leesplezier! De volgende reguliere nieuwsbrief komt eind oktober uit. Ook lid worden van de Nieuwsbrief, schrijf je dan HIER in.