Om 9 u stonden de mannen weer startklaar op het veld bij Sportclub Monster. Nees stond op goal en Merlijn en Tijn hadden nog even rust. Monster gaf bij het startsein gelijk gas en scoorde de 1-0. Een antwoord volgde hierna snel met een gelijkmaker door Goitom. Iedereen stond op scherp. De 2-1 die volgde vond Luuk geen goed idee en werkte deze weg met een mooie actie vanuit het midden. Na een paar minuten tikte Daan de bal handig in het goal en haalden we een voorsprong van 2-3. Hierna haalde Monster de winst terug met een niet te houden krulbal en gingen we met 4-3 de rust in. Na de limonade stond Tijn zijn mannetje als doelman. De gelederen werden verder gesloten en de bal werd meerdere malen vakkundig onderschept door Nees en Guido. MVV had hier en daar wel wat moeite om elkaar te vinden. Het ging niet helemaal vanzelf maar mede door de altijd enthousiast trainers werden de mouwen opgestroopt. We sleepten nog een aantal punten binnen met hulp van Merlijn en Amoz. Uiteindelijk werd het een 6-5 overwinning voor Monster. Mooie pot!