Vandaag konden we uitslapen en vertrokken we op volle sterkte naar Vlaardingen.Jammer dat Michael er niet bij kon zijn!We speelde vandaag op echt gras, dat was leuk maar ook even wennen.CWO speelde best goed en hun Romario was een grote plaag voor onze mannen, hij pingelde zomaar 4 spelers voorbij en scoorde de 1-0.Wij deelden ook de eerste speldenprikjes uit, maar onze passen en schoten waren nog niet zuiver genoeg.We hadden goed in de gaten dat we verdedigend elkaar moesten helpen om CWO van onze goal te houden.Amoe, Gijs en Dex verdedigde gezamenlijk de gevaarlijke CWO-aanvallers. EN als er iemand toch doorslipte dan was Mats paraat.In het 2e kwart kregen wij veel kansen en bijna kansen en het kon ook niet uitblijven voordat wij zouden scoren. Merijn veroverde een bal en kreeg de bal bij Kjeld die zich goed vrijspeelde en scoorde.De ruststand was 1-1.We spraken af om met zn allen de bal zo snel mogelijk te veroveren. We kwamen heel goed uit de rust.En nu gingen onze kansen er wel in. Eerste scoorde Kjeld, vervolgens Niek met links.Na een goede onderschepping en pass van Amoe scoorde Niek ook zijn tweede goal. 1-4.CWO probeerde het nog wel, maar konden niet op tegen Gijs die alle spelers van zich afschudde.Worthy stond als keeper aan de basis van nog 2 doelpunten van ons, eerst met een pass op Merijn en daarna op Dex, die beide beheerst scoorden.6-1 gewonnen!Met zijn allen er voor gegaan, heel goed!