Zaterdag 24-september – Vandaag begonnen we zonder Kjeld, Marco en Bianca gefeliciteerd met jullie trouwdag, heel goed aan onze wedstrijd.We vroegen goed om de bal en hadden goede passeeracties en probeerde de bal snel te veroveren.Na een aantal mooie aanvallen, zelfs een aanval met één keer raken via Merijn, Dex en Niek kwamen we op 1-0 via Worthy die de bal goed veroverde op het middenveld.We probeerde vandaag ook meer op te bouwen vanaf keeper Mats naar voren. Best moeilijk maar wel goed gedaan allemaal.Door goed verdedigen en druk zetten van Gijs, kreeg Niek de kans om te scoren, 2-0.In het 2e kwart gaven we Full Speed iets meer kans om ook aan te vallen. Het spel ging nu over en weer.Vlak voor rust was daar de aansluitingstreffer.Helaas konden we onze goede start niet een vervolg geven in de 2e helft. Iets te veel dribbelen met de bal zonder over de bal te kijken of er een teamgenoot vrij staat.Full Speed kwam helemaal terug in de wedstijd en zelfs op voorsprong 2-4.Dex kon een bal veroveren vanuit een uitbal en de 3-4 maken.Helaas maakte Full Speed direct de 3-5.Het laatste kwart hebben we allemaal geprobeerd om eerder de bal te veroveren. Dat lukte Amoe door goed doorzetten op de keeper.4-5.Jammer maar net verloren.