Vandaag de lastige uitwedstrijd op het programma.Bijna iedereen was op tijd om vroeg te kunnen vertrekken 😃Helaas zonder Michael gingen we naar Schiedam. Gelukkig had Michael wel zijn strijdplan gedeeld, waarbij omschakelen en over de bal heen kijken bij het dribbelen het belangrijkste waren.Beide ploegen waren in het begin van de wedstijd elkaar aan het aftasten.In de loop van het eerste kwart werd Kethel iets sterker en moest Mats een paar keer reddend optreden.Met een snelle en verre uittrap wist Mats Kjeld vrij voor de keeper te zetten. Kjeld bedacht zich geen moment en kegelde de bal langs de keeper! 0-1Door goed omschakelen en verdedigen van Gijs en Merijn gingen we met 1-0 voorsprong de rust in.De rust was nog amper afgelopen en Kethel kwam gevaarlijk opzetten. We vergaten te verdedigen bij een inbal, waardoor er een goede voorzet kwam richting keeper Dex.Amoe probeerde nog de bal weg te werken maar helaas ging deze bal in ons eigen goal.Mvv was in deze periode na rust wat minder fel, maar gelukkig ging Worthy voorop in de strijd en gaf hierbij het goede voorbeeld voor zijn teamgenoten.Alle spelers gingen weer meer druk zetten op de tegenstander waaruit een aantal kansen kwamen voor Kjeld en Merijn.Niek had pech dat na een mooie passeer actie en schot de bal op de bal kwam.In het laatste kwart kwamen dan toch de doelpunten. Mats met een prima steekbal op Dex die rustig scoorde.Merijn met een goede onderschepping en een prima schot. 3-1 voorsprong!!Met een counter kwam Kethel nog op 3-2. Het werd nog bijna spannend maar Worthy keepte goed.Amoe kwam met een rush naar voren nog bijna tot scoren, helaas. Maar gelukkig maakte Dex de bevrijdende treffer!4-2 gewonnen.Goed gespeeld jongens.